Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Morning Star, Hajnalcsillag 55 évvel ezelőtt, Kanadában, a Gree indián törzs  tagjaként született. Kép

Népének szellemiségéről, hitvilágáról és bölcsességéről tart előadást. Közel húsz éve fűzi a kapcsolatokat a gyógyítókkal, jövendőmondókkal, őslakos bölcsekkel az Amerikában.A Montreali Concordia egyetemen dolgozik mint tanácsadó és tart előadásokat.  Ezenkívül gyógyító üléseket vezet rendszeresen.

KépAmikor Kanadában hallott Paál Zoltánról és a megrendezésre kerülő Arvisura Találkozókról, akkor elhatározta, hogy 2010-ben eljön közénk. Ismerteti velünk - többek közt - a Gree nemzetség két próféciáját, és nálunk is levezeti mind a két nap a gyógyító kört, 12 fővel. A részvétel díja 1000 Ft, mely összeggel támogatja rendezvényünket.

(Hajnalcsillag 2010.július 17-én, 13.50 h-kor kezdi a Gree nemzetség I-II próféciái napjainknak ..... című előadását !)

 

 

 

 

Marosfalvi Imre - Enrico, így ír magáról: 

Kép

1957-ben születtem Budapesten. Három éves korom óta a zenei pályát követtem. 
Először a hegedülés volt a célom, majd ez eszközzé vált, és a zenélés lett a cél.
Szólista voltam, zenetanár, karmester, improvizációs művész.
Mára a zenélés is eszközzé vált, a teremtő tudatosság információinak hordozójává.
Feladatom:
 Eljuttatni ezeket a zenébe kódolt információkat az emberekhez.
Tanulások: 
Negyvennyolc év gyakorlás, zenélés, harminc év zenetanítás, nyolc év szólistaság a rádiónál.
15 év spirituális gyakorlati tudatosság, öt év zenei médiumi elhivatottság, folyamatos kapcsolat a hathorokkal, plejádokkal, a magyar szentkoronával, a kozmikus tanáccsal a kristálykoponyán keresztül.Spirituális állomásaim:
Kiválasztottság-megszólítottság-médiummá válás-elkötelezettség-megpróbáltatások-áldottá válás.

(A művész előadására  2010. július 18-án (vasárnap) 11.50 h-tól kerül sor, melynek címe:

LEMURIA VILÁGA, HUN IMÁDSÁG, SZENT KORONA HIMNUSZ )

 

Ágnes Golenya Purisaca

Golenya Ágnes Miskolcon született. Már kiskorától rengeteget utazott a nagyvilágban. Középiskolás korában édesanyja második házassága révén egy amerikai ENSZ alkalmazott és költő lesz a nevelőapja, akikkel Líbiában is él egy darabig.  Marketing kommunikációs szakközgazdász végzettséggel előbb a Malév PR főmunkatársa, majd több mint tíz évig nagyvállalatok kommunikációs trénere. Sokat publikált, rengeteg szakmai újítása volt. A Peruban is élő magyar írónő a 2. könyvének itthoni kiadására érkezett haza. Peru népszerűsítése (cikksorozatok, előadások, interjúk és természetesen a könyvei) elismeréseképpen 2008. szeptember 19-én az Ancash tartománybeli Pariacoto-ban tiszteletére felvonták a magyar zászlót és a falu jelképes kulcsát átvehette Artemio Mejia polgármestertől.

Egy ősi civilizáció rejtélyes hagyatékai: ősi városok, piramisok, labirintus rendszerek, szárnyas szobrok és aranylemezek. Móricz János: Táltosok Barlangja, Carak 6 piramisa, Akakor és Tiwanaku romvárosai.

(Az Írónő előadására 2010. július 17-én, 14.50 h-tól kerül sor.)